Як піти вище В1: покрокова інструкція

Час прочитання:
3
хв.

У кожного, хто вивчає англійську довгий час настає момент “застряг на В1, як піти вище”? І справа не лише у кращому володінні English, а й в перспективах: коли ви складаєте IELTS, проходите співбесіду англійською чи виходите на співпрацю з міжнародними проектами. 

Зберігайте інструкцію та крокуйте вище В1 вже зараз👇

1.Читайте книжки зі сфери, в якій навчаєтеся чи працюєте. 

Професійна лексика — це завжди +, якщо ви хочете використовувати свою English більше, ніж просто у повсякденні. Також виписуйте складні конструкції і формуйте з них речення. Так ви зможете швидше їх запам’ятати. 

2.Пишіть англійською. 

Є багато сайтів, де ви можете спілкуватися з нейтівами. І для цього не потрібно оплачувати якусь підписку. Якщо ж плануєте пошук роботи, то заповніть профіль на LinkedIn. Так ви зможете комунікувати із рекрутерами та зробити перші кроки до співбесід. 

3.Встановіть на телефоні подкасти від British Council чи слухайте TED Talks. 

Це допоможе покращити не лише рівень, а й розширити свій кругозір та компетентність у певній сфері. До того ж, це “золоте джерело” небанальних фраз та конструкцій. 

4.Відійдіть від загальної англійської. 

Якщо ж ви готові йти вище В1, то недостатньо обговорювати тему подорожей та хобі. Вам 100% варто йти в Business English. І ні, це не про англійську лише для ІТ чи власників бізнесу. Це про мегазапас знань із комунікації англійською у бізнес-середовищі: від small talk із колегами до ведення перемовин із потенційними клієнтами. 

Складно піти вище В1, якщо ви не впевнені у своєму рівні зараз. Записуйтеся на пробне від “Speak”, на якому ви остаточно визначите рівень англійської та отримаєте useful рекомендації, які допоможуть отримати high level навіть за 2 місяці🧡

Замовлення курсу

Спікери:
Аліна
мовний коуч та викладач, яка допомагає студентам “Speak” перемогти лексичний бар‘єр. Навчає General та Business English.
700 грн
Спікери:
Галина
викладач та мовний коуч, яка проводить індивідувальні та групові заняття. Обожнює допомогати початківцям опановувати базові знання мови.
700 грн
Спікери:
Іванка Клименко
мовний коуч та засновниця онлайн школи “Speak”
Дана
мовний коуч з досвідом викладання 7 років, проживає в англомовній країні
800 грн

Залишились питання?

Залишіть ваш контакт і ми перетелефонуємо

Залишились питання?

Залишіть ваш контакт і ми перетелефонуємо